Team Kanoa

Het team van Kanoa is jong, enthousiast en professioneel. De instructeurs doen er alles aan om u een geweldige outdoor experience te geven. Ons team biedt u de combinatie van sportiviteit en een ontspannen sfeer, wat al bijna vanzelfsprekend komt in deze prachtige omgeving en het uitgebreide pakket aan activiteiten binnen Kanoa. Uiteraard altijd met respect voor mens en natuur. Daar komt uiteraard ervaring en kennis bij kijken. Alle medewerkers zijn dan ook meer dan bekwaam om u een onvergetelijke dag te bezorgen.
Kanoa ligt pal aan het water, tussen kreekjes en oevers met een overweldigende flora en fauna. Onze instructeurs leren u spelende wijs alles wat je moet weten over onze activiteiten. Denk daarbij aan het oriënteren op kompas, tot de kneepjes van het handboogschieten en kanovaren.

OP ZOEK NAAR EEN STAGE?

Kanoa is als leerorganisatie erkend door Calibris en Kenwerk. Ons team is altijd op zoek naar sportieve, leergierige studenten en leerlingen. Volg je een toeristische studie of ben je in opleiding tot (buiten)sportinstructeur? Houd je van werken in de buitenlucht en beschik je over een aanpak mentaliteit? Dan is een stage bij Kanoa Outdoor & Events in Zeeland misschien iets voor jou!
Wat is belangrijk? Je bent sociaal, gedreven en je hebt de juiste mentaliteit. Bij Kanoa ben je betrokken bij het begeleiden van activiteiten, maar ook bij het ontwikkelen van nieuwe projecten. Ons team is hecht en daardoor leer je elkaar snel kennen. Hoe meer je laat zien en aanpakt, hoe meer je bereikt binnen de stage bij Kanoa. Is dit op jouw (sportieve) lijf geschreven? Neem dan contact met ons op!

Contactgegevens