Outdoor groeps activiteiten in Zeeland

In verschillende samenstellingen van groepen kan je bij Kanoa genieten van een mooi dagje uit in Zeeland. Je kan kiezen uit verschillende samengestelde arrangementen voor een:

Groepsuitje
Jeugdvereniging
Scouting
Vrijgezellen uitje
Kinderfeestje
Bedrijfsuitje
Schoolreisje

Bereikbaarheid

Kanoa bevindt zich op korte reisafstand vanaf Rotterdam, Breda en Antwerpen. Dankzij de centrale ligging heeft Kanoa al vele gasten mogen ontvangen uit verre omstreken. Vanuit Rotterdam volgt u de A29, waarna u Zierikzee al snel aangegeven ziet staan, bezoekers uit de omgeving Breda kunnen gemakkelijk de A58 volgen richting Goes en komt u uit de omgeving Antwerpen? Via de E34/A11 vindt u de weg richting Middelburg. De exacte locatie van Kanoa bevindt zich op Haven de Piet. Muidenweg 225, tussen Wolphaartsdijk en Arnemuiden.

Goes 15 min. 
Middelburg 15 min. 
Zierikzee 30 min.
Terneuzen 30 min.
Antwerpen 60 min. 

Omgeving

Het Veerse Meer is een oude zeearm. Het Meer in Zeeland is tweeëntwintig kilometer lang, anderhalve kilometer breed en staat via een spui-sluis in verbinding met Nationaal Park Oosterschelde. Daardoor is het water in het Veerse Meer bijna net zo zout als zeewater en van goede kwaliteit. De eilanden, oevers, kreken en rietkragen van het Veerse Meer geven je het gevoel ver weg van de bewoonde wereld te zijn. Heerlijk toch?
In het hartje van Zeeland, aan het veelzijdige natuur- en recreatiegebied het Veerse Meer bevindt zich de ideaal gelegen sfeervolle uitvalsbasis Haven de Piet. Op deze prachtige natuurlocatie is Kanoa gevestigd. Niet alleen de omgeving ademt outdoor en natuur maar ook onze locatie gaat naadloos over in de natuurbeleving. Vanuit Haven de Piet probeert u de eerste peddelslagen en vaart u een prachtig beschut krekengebied in. Of u peddelt het Veerse Meer op naar een van de vele eilandjes in de nabije omgeving, dit kan 1 á 2 uur of in een indrukwekkende (halve)dagtocht naar het historische stadje Veere.
Neem contact op met ons team voor jouw event, extra info over overnachtingen en een ultieme outdoor experience op maat in Zeeland. Wij helpen u maar al te graag!

Contactgegevens