Bedrijfsuitje en Personeelsuitje in Zeeland

One for the team! Ben je op zoek naar een bedrijfsuitje voor het team in Zeeland? Kanoa is het antwoord. Daag je collega’s uit en werk samen, maar dan net even anders, lekekr actief en outdoor. Perfect voor een flinke dosis teamspirit.

Bij Kanoa is er meer dan genoeg ruimte voor teambuilding, op de allerleukste manier. Is jouw collega beter in boogschieten, bedwing je samen het klimparcours of peddel je de werkgever op grote afstand? Alles kan, want met teamwork is niets onmogelijk op het mooiste plekje van Zeeland

Rond de middag toch nog een vergadering of meeting op de agenda? Kanoa heeft allerlei opties om dit mogelijk te maken. In een bijzondere ruimte krijgt het team de geest, helemaal goed voor een creatieve brainstorm of inspirerende workshop. Maak je vergadering, event of pitch actief met deze unieke outdoor experience.

Midden in Zeeland, de perfecte locatie voor uw bedrijfsuitje

Hoe je de dag doorbrengt is natuurlijk belangrijk, maar de locatie maakt alles compleet. Kanoa ligt pal aan het Veerse Meer. Het voelt alsof je op minivakantie gaat op het moment dat je in de Kanoa-wereld stapt. En dat allemaal op ideale reisafstand van Rotterdam, Bergen op Zoom en Antwerpen in Zeeland. Kom je het zelf zien met het team?

Ben je op zoek naar een actief bedrijfsuitje? Kijk dan eens naar:

Alle bedrijfsuitjes en personeelsuitjes in Zeeland op een rij

 

Contactgegevens